Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​F. J. Poulsen A/S    -    Adresse: Snubbekorsvej 8    -    Postnummer & by: 2630 Taastrup    -   Telefon: 46 76 92 44    -    E-mail: fjp@fjpas.dk

​Anlægsgartner • Aut. kloakmester • Regnvandskonsulent • Pleje & vedligeholdelse

Kontakt os

F. J. Poulsen A/S

Snubbekorsvej 8

2630 Taastrup

Telefon: 46 76 92 44

E-mail: fjp@fjpas.dk

Følg os på facebook fb-f-logo_110

Nedsivningsanlæg - det håndterer vi

Bor du i et område, hvor der ikke kloakeret, kan du få installeret et nedsivningsanlæg til at rense dit spildevand. Du kan få rådgivning og hjælp til at installere det af din lokale autoriserede kloakmester.

Hos F.J. Poulsens Anlægsgartneri A/S er vi eksperter i nedsivningsanlæg. Vi kan anlægge et for dig, hvis du bor i områderne omkring Roskilde eller Taastrup. Vi henvender os både til private kunder, erhvervsdrivende og offentlige institutioner.

Hvad er et nedsivningsanlæg?

Et nedsivningsanlæg fungerer på den måde, at det bortleder husspildevand. Bor du i et område, hvor der ikke er kloakeret, kan det derfor være en god løsning for dig.

Det er normalvis placeret under jorden, men der kan forekomme særlige tilfælde, hvor det er nødvendigt at lave et hævet nedsivningsanlæg eller at anlægge ekstra sivestrenge.

Når et nedsivningsanlæg først er etableret, kræver det ikke meget vedligeholdelse. Du skal dog sørge for at tømme bundfældningstanken en gang årligt og holde øje med pumpen, som muligvis skal udskiftes hen ad vejen.

Vil du gerne have installeret et nedsivningsanlæg, er det nødvendigt, at du søger om tilladelse. Tilladelsen skal søges af en autoriseret kloakmester, og vi hjælper dig derfor gerne med at lave ansøgningen.

Vi tager gerne imod en forespørgsel fra dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om vores ydelser eller nedsivningsanlæg, er du velkommen til at tage fat i os. Du kan ringe til os på telefon 46 76 92 44 ellers skrive til os på fjp@fjpas.dk

Firmanavn & CVR​

F. J. Poulsen A/S

CVR: ​30714415

Find os

Snubbekorsvej 8

2630 Taastrup

Kontakt os

Telefon: 40 95 96 68

E-mail: fjp@fjpas.dk