Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​F. J. Poulsen A/S    -    Adresse: Snubbekorsvej 8    -    Postnummer & by: 2630 Taastrup    -   Telefon: 46 76 92 44    -    E-mail: fjp@fjpas.dk

​Anlægsgartner • Aut. kloakmester • Regnvandskonsulent • Pleje & vedligeholdelse

Kontakt os

F. J. Poulsen A/S

Snubbekorsvej 8

2630 Taastrup

Telefon: 46 76 92 44

E-mail: fjp@fjpas.dk

Følg os på facebook fb-f-logo_110

Haveanlæg - Alt i anlægsarbejde

Overvejer du et nyt haveanlæg eller at få foretaget en gårdsanering, må du have fat i en erfaren og kompetent anlægsgartner, som ikke går på kompromis med kvaliteten af sit arbejde.

F.J. Poulsens Anlægsgartneri A/S har stor erfaring med anlægsopgaver og haveanlæg af alle størrelser. Vi kan varetage opgaver både som hovedentreprenør og som underentreprenør. Vi opererer i områderne omkring Roskilde og Taastrup og henvender os til erhvervsdrivende, industri, offentlige institutioner samt private kunder.

Vores erfaring og ekspertise - dit haveanlæg

Over 40 år i branchen har vi stor erfaring med anlægsopgaver og haveanlæg. Vi råder over en stor maskinpark og en bred stab af kompetente medarbejdere, som gør, at ingen opgave er for stor eller for lille til os. Vi har mange års erfaring med både nyanlægsopgaver, gårdsanering og alt andet arbejde med haveanlæg.

Vores store erfaring som hovedentreprenør på forskellige haveanlæg-projekter gør, at vi har oparbejdet et godt samarbejde med flere dygtige underleverandører. Vores formænd på pladserne har erfaring og kompetencer til at tage beslutninger, der sikrer, at arbejdet glider på den bedst mulige måde.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at vide mere

Hvis du har en forespørgsel, eller gerne vil mere om vores kompetencer inden for haveanlæg, er du meget velkommen til at kontakte os. Ingen forespørgsel er for stor eller for lille. Du kan ringe til os på telefon 46 76 92 44 eller sende os en e-mail på fjp@fjpas.dk.​

Firmanavn & CVR​

F. J. Poulsen A/S

CVR: ​30714415

Find os

Snubbekorsvej 8

2630 Taastrup

Kontakt os

Telefon: 40 95 96 68

E-mail: fjp@fjpas.dk